За мен

Казвам се Катя Петрова и съм холистичен консултант, работя с жени, които искат да се освободят от негативни чувства и ограничаващи вярвания, за да могат да обикнат и приемат себе си напълно.
Аз им помагам с Тетахийлинг като откриваме и освобождаваме причините, които им пречат да обикнат себе си, за да бъдат по-уверени, да повярват, че заслужават най-доброто, да изградят здравословни граници с околните, да се научат да поставят себе на първо място в своя живот и да изградят удовлетворяваща и пълноценна връзка със себе си. 
Темите по които работя са:
– Заболявания, панически атаки, тревожност, депресия
– Пари и изобилие
– Взаимоотношения с близки, мъж, деца, родители и т.н.
Това, което ме отличава в моята работа е,че:
– Работя само с хора, които са поели отговорност за състоянието/болестта си./ Относно депресии много внимателно избирам с кой да работя/
– Ориентирана съм към резултатите, т.е. за мен е важно клиента ми да постигне това, за което ме е потърсил.
– Постоянно се усъвършенствам с обучения, за да може да съм максимално полезна и клиентите ми да имат бързи и трайни резултати.
– Уча клиентите си да се самонаблюдават, да живеят осъзнато във всеки един момент!
След работа с мен  състоянието им се подобрява, чувстват се щастливи, свободни и пълни с живот.
От малка в нищо и никъде не ми вървеше, все се чувствах не на мястото си.
Години наред бях нещастна, работих на различни места и нито едно от тях не ме удовлетворяваше, имах само неуспешни връзки, чувствах се самотна, безсилна и безпомощна, обвинявах съдбата, родителите си и целият свят, че не ми върви в живота, каквото и да правех се провалях и срещах само разочарование и болка. Единственото ми желание беше да се омъжа и да имам дете, като си мислех, че това ще ми реши пробремите. Но когато желанието ми се изпълни, видях поредната доза разочарование и болка. След развода, се наложи да живея с детето на квартира, едва свързвах двата края, живота ми беше борба и отделно неуспехите ми в любовта…. това, просто ме докарваше до лудост. Тогава срещнах човек, с който любовта ни беше взаимна, но и тук започнаха проблемите, колкото и да се опитвах да съм щастлива, просто не успявах и разбрах, че така не може да продължавам и трябва да намеря начин да променя това. Всичко, което бях научила за 13 години от семинарите за личностно развитие и книгите, просто не действаше, е имах някакъв напредък, но не достатъчен, защото реално аз имах проблеми с човека до мен, финансовото ми състояние не беше се подобрило особено и целият букет от старите чувства на разочарование, гняв, болка, обида и т.н. си стоеше вътре в мен. Знаех защо ми се случва всичко, но не и как да го променя! Докато един ден не чух за Тетахийлинг и без да търся много информация за него се записах за курса, имах вътрешното усещане, че това е за мен. И това беше най-доброто ми решение, в сесиите осъзнах защо ми се е случвало всичко това в моят живот, разочарованието и болката изчезнаха, успях да си простя, да се харесам и обикна. Цялата тежест, която носих на гърба си падна. Финансовото ми и здравословно състояние се подобряваше. С една сесия, успях да се освободя от хронична кашлица, която ме мъчеше над 20 години и никой лекар не успяваше да ми помогне.
​За първи път почуствах лекота, спокойствие, разбрах какво е да си уверен, щастлив и да намериш баланса.
След като видях чудесата, които станаха с мен, знаех, че това ще работя.
След това живота ме заведе при уникалният Патрик Сан Франческо и станах негова ученичка. Един от даровете, които ми даде бе да лекувам всякакви болести.
Сега аз съм цялостна и завършена, сега съм напълно удовлетворена и щастлива от живота си. Радвам се на прекрасни взаимоотношения с човека до мен, имам си две разкошни дечица и работя това, за което винаги съм мечтала!