Програми

Създадох тези програми за жените, които искат да направят качествена промяна в живота си и са готови да работят със себе си. Всяка програма е 3 месечна. Различават се в броя сесии и контакти с мен.

Програмите са подходящи за теб, ако:

имаш някакъв здравословен проблем, депресия, тревожност
искаш да подобриш финансовото си състояние
искаш да подобриш взаимоотношения си с мъжа до теб и близките.
искаш да срещнеш подходящият мъж за теб.
искаш да промениш живота си и имаш нужда от напътствия. 

1. Програмата – включва:

– 10 видео урока с домашни
– 1 индивидуална сесия
– Подарък
Тази програма е подходящата за теб, ако предпочиташ сама да извървиш този път и имаш нужда само от насока.

2. Програма –  включва:

– 10 видео урока с домашни
– 3 индивидуални сесии /по 1 месечно/
– Подкрепа от мен по имейл и телефон
– Подарък
Тази програма е подходящата за теб, ако имаш нужда от подкрепа и допълнителни напътствия.

3. Програма – включва:

– 10 видео урока с домашни
– 6 индивидуални сесии / по 2 На месец/
–  Постоянна подкрепа от мен по имейл и телефон
– Подарък
Тази програма е подходящата за теб ако си решила да направиш пълна промяна в живота си и имаш нужда от подкрепа, напътствия и опора през този период. Тази програма дава най-добри резултати, тъй като включва най-много сесии и време с мен.
Свържи се с мен за повече подробности!

Очаквай месец  Октомври Работилници:

1. Поставям себе си на първо мястоБезплатна Работилница 

❗️ Всеки човек, интересуващ се от личностно развитие вече знае, че трябва да поставя себе си на първо място, ако иска и хората около него да го уважават, обичат, ценят и т.н…. Но когато започне да го прави или се опитва вижда, че Не е толкова лесно. И естествено Не успява.
 И след успеха на първата ми Работилница на тема: Поставям себе си на първо място, реших да я повторя, за да може да стигне до повече хора.
👉 Ако и ти имаш затруднения с това да се поставяш на първо място в твоят живот те каня на БЕЗПЛАТНАТА ми Работилница, в която ще разбереш защо Не можеш да го направиш. 
✅️ Кога? – 01.10 събота 

✅️ В колко часа? – 17.30

✅️ Къде? – във Фейсбук групата ми Тетахийлинг с Катя, линк: https://www.facebook.com/groups/520823622139583/?ref=share_group_link
❗️ Важно!
👉 Запис ще има до 24 часа след Работилницата, но моята препоръка е да бъдеш на самото събитие, тъй като ще ти е много по-полезно! <3

 

2. Безплатен уебинар на тема: Вътрешно дете, родител и възрастен. Във всеки един човек живеят три его-състояния: Вътрешно дете, Вътрешен родител и Вътрешен възрастен. 

 

👉 И когато някой от тях вземе „властта“, ние се чувстваме нещастни, неуверени, не живеем с удоволствие, попадаме на неприятни повтарящите се ситуации, нямаме подходящ мъж до нас или взаимоотношения и т.н.

 

👉 Всяко от тези три его-състояния се оформя през различни периоди от живота ни. Всеки от тях си има своето предназначение в нашият живот. И една от целите е да ги научим да живеят в баланс. 

 

✅️ Заповядай на БЕЗПЛАТНИЯТ уебинар, в който ще поговорим за тях. За това колко е важно да знаем кога в кое състояние влизаме и още…
✅️ Къде: Групата „Тетахийлинг с Катя „
линк: https://www.facebook.com/groups/520823622139583/?ref=share_group_link
✅️ Дата: 08 октомври (събота)
✅️ Час: 17.30